Etusivu / Eiskon Sähkö Oy

Eiskon Sähkö Oy

Eiskon Sähkö Oy on erikoistunut asiakaskohtaisesti räätälöityjen sähkökeskusten suunnitteluun ja valmistukseen. Palveluihimme kuuluvat myös sähkötarvikkeiden maahantuonti ja myynti sekä teollisuudelle että kiinteistö- ja rakennusalalle. Toiminnassamme olemme sitoutuneet yksilölliseen asiakaspalveluun sekä korkeimpaan mahdolliseen laatuun.

Valmistamiamme sähkökeskuksia käytetään laajasti esimerkiksi rakennus-, laiva-, metalli-, metsä- ja energiateollisuudessa. Korkeatasoiset komponenttivalinnat sekä aktiivinen laaduntarkkailu takaavat tuotteidemme turvallisuuden ja luotettavuuden. Asiakkaanamme tiedät aina saavasi käyttöösi yksilöllisesti valmistetun ja huolellisesti tarkastetun sähkökeskuksen.

Kaikki sähköstä – jo vuodesta 1981

Olemme vuonna 1981 perustettu, vakavarainen suomalainen yritys. Hyödynnämme jokapäiväisessä toiminnassamme ISO 9001 -laatustandardille perustuvaa laadunhallintajärjestelmää, jonka avulla kehittämme toimintaamme jatkuvasti.

Kattavan yhteistyöverkostomme takaa, että saat myös sähköasennukset sisältävät kokonaistoimitukset kauttamme. Lisäksi hoidamme vankalla ammattitaidolla erilaisten sähkölaitteistojen saneeraukset, huollot ja korjaukset.

Ota yhteyttä palvelevaan sähköalan asiantuntijaan

Eiskon Sähkö Oy:n kaiken liiketoiminnan keskiössä on asiakas. Asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin vastataan mahdollisimman nopeasti, joustavasti ja täsmällisesti. Keräämmekin jatkuvasti asiakaspalautetta ja kartoitamme, miten voisimme entisestään parantaa palvelujamme. Kuulemme asiakkaidemme toiveita myös laajentaessamme sähkökeskusten ja sähkötarvikkeiden valikoimiamme.

Ensiluokkainen laatu on meillä muutakin kuin asiakassuuntautunutta palvelua ja kasvavaa asiakastyytyväisyyttä. Meille on itsestään selvää, että huolto- ja kunnossapitopalvelumme ovat korkeatasoisia ja ammattitaitoisia. Yhtä priimaa, kuin sähkökeskuksemme tai tarvikemyyntiin valikoimamme sähkökalusteet, kaapelit ja komponentit.

Tervetuloa asiakkaaksi!

sahkotarvikemyynti_ulko
sahkotarvikemyymala_sisa

EISKON SÄHKÖ OY

AUKIOLOAJAT

Olemme avoinna
Ma – Pe 07.30 – 15.30


AA Luottokelpoisuus luokka
Stul-takuu logo
Elfin logo